MORE is the best choice!

As a school very motivated to use ICT during classes, we think that technology can be of great aid to the teachers so the educational process would get more interesing to all students, especially those with difficulties, and so the students themselves would, throught that process, get more motivated for involvements in the regular and additional ac...

Project Journal


 • Poštovane kolegice i kolege, već je započela nova školska godina, a tako se i naše aktivnosti nastavljaju. Nastavljamo s diseminacisjkim aktivnostima, ali i s daljnjom implmentacijom stečenih kompetencija.

  - Posted by Suzana Delic, 15.09.2016


 • Poštovane kolegice/kolege, iako je naš projekt službeno završio njegovo predstavljanje i primjena aktivnosti se nastavlja. Sretna i uspješna nam nova školska godina!
  - Posted by Suzana Delic, 23.08.2016


 • Projekt smo predstavili kolegicama i kolegama i putem videokonferencija. Podsjetimo se kada je to bilo i kako je izgledalo:
  Tijekom trajanja projekta održali smo nekoliko videkonferencija gdje smo govorili o projektu te predočili učiteljima stranih zemalja, pa i onima izvan Europe, što je Erasmus+ program i koje aktivnosti provodimo kroz naš K1 projekt.

  Videokonferencije kose smo održali, a na kojima smo govorili o projektu su:

  Kanada - 27.11.2015. (U sklopu projekta This is our time)

  Kolumbija - 27.11.2015. (U sklopu projekta This is our time)

  Taiwan - 15.4.2016. (U sklopu projekta International Exchange—Croatia & Taiwan)

  Taiwan, Kanada - 30.5.2016. (U sklopu projekte Global Youth)
  - Posted by Suzana Delic, 11.08.2016


 • Moram napomenuti da sam s projektom usmeno i na nizu neformalnih druženja i sastanaka upoznao mnoge kolegice i kolege. Lijep pozdrav.
  - Posted by Ivan Kardum, 08.08.2016


 • Nastavlja se izvrsna suradnja s lokalnom zajednicom. Hvala Knežiji na predstavljanju našeg projekta i putem društvenih mreža!

  https://www.facebook.com/Kandidacijska.lista.Knezija/?fref=ts
  - Posted by Suzana Delic, 04.08.2016