СРЕЌЕН ВЕЛИГДЕН

twinspace-logo

Главната идеја е да откриете како Велигден се слави во нашите домови во време кога сме сите дома . Учениците ќе ги украсуваат велигденските јајца и ќе споделат информации за нивниот роден град, навики и велигденските традиции на други ученици. Ајде да откриеме како се слави овој прекрасен празник ширум светот!

Latest updates