Slavimo s eTwinningom

Projekt je namijenjen obilježavanju 10. rođendana eTwinninga u Hrvatskoj. Pridružite nam se u rješavanju zadataka, podijelite zanimljive trenutke s proslave desetogodišnjice, družite se s drugim školama online i još puno toga! Svi ste pozvani:))

Project Journal

 • Novi projekti?! Aktualni natječaji?!
  - Posted by Nediljka Nekić, 13.01.2016

 • Očito smo svi razočarani ... jako!
  Upitan je nastavak rada u eTwinningu - jer kriteriji očito nisu transparentni :(((
  Jako mi je žao!!!! Jako sam razočarana!!!!
  - Posted by Gordana Divić, 13.09.2015

 • Čestitke pobjednicima, ali moram priznati da smo se moj tim i ja razočarali kada smo vidjeli da smo odbijeni jer nemamo potpunu dokumentaciju(smatrala sam da smo sve predali), a najviše me smeta zašto moram pratiti facebook kada radim projekt.Na ovaj sam problem naišla već na nekoliko projekata.
  Moji učenici ne bi ni trebali imati profil na facebooku jer nemaju dovoljno godina.
  NAdam se da će slijedeći put biti detaljnije uputa na ovom portalu a ne na FB.
  - Posted by Željana Đevenica, 01.09.2015

 • Čestitke pobjednicima :) Moram priznati da sam razočarana objavom da je moja škola odbijena jer je sve na vrijeme napravljeno i objavljeno.Naravno,na vrijeme su ispunjeni i obrasci.Da li je bilo nekih uvjeta koje sam propustila??
  - Posted by Suzana Suvić, 03.08.2015

 • Očekivao sam malo drugačiju proslavu ove 10.-te obljetnice. Natječaj je bio zanimljiv, odaziv sve veći i veći. Neki su uključeni u natjecanje i nakon zadnjeg roka za prijavu što mi je već tad bilo čudno ali ok, rođendanska je proslava, učenicima je zanimljivo, čekamo novi zadatak. Nakon što je natjecanje završilo, svi čekamo objavu rezultata, nitko se ne usudi objaviti nam da još malo pričekamo. Na kraju saznaš da nije bilo toliko puno prijava (to nije glavni razlog), nego da su neki od glavnih organizatora otišli na godišnji a za natjecatelje nema veze: neka čekaju. Rokovi kao rokovi, zašto bi ih poštivali. Dobili su (organizatori) što su hjteli, prijavilo se puno ljudi, objave su "iskakale" na sve strane i očito je to bila njihova misija s kojom su bili zadovoljni. Ekipa koju sam predvodio je učinila sve što je bilo u zadacima, popunili smo sve obrasce, jedino nismo objavljivali i tagirali na FB. Jel to možda eliminacijski faktor. Da učenike bez profila "mamimo" na FB? To je njihov izbor i njihovih roditelja hoće li imati profil, pa makar nas eliminirali iz natjecanja kako je na kraju i bilo. A na kraju najveća ironija i cinizam je da tolike škole budu odbijene zbog procedure a ne bodova i zadataka od organizatora koji nisu tjednima bili dostojni napisati jednu rečenicu o objavi rezultata. Jedino ostaje dvojba: prenijeti razočarenje i učenicima ili ih podučiti da budu bolji i pravedniji inače nije čudo što će ovakvim načinom rada svi otići u inozemstvo a ostati ili idealisti u borbi s vjetrenjačama, okruženi zaposlenima preko veze koji su neučinkoviti, nespretni i dobro surađuju jedino s osobom u ogledalu. "Odličan" poticaj. Svim sudionicima iskrene čestitke, neka ovo bude dobra poduka za sve.

  - Posted by Petar Kopunović Legetin, 02.08.2015